Gratis verzending vanaf 30€
Retourneren in 14 dagen

Babybestek

Doddl is de beste bestekset voor baby's en peuters om zichzelf te voeden

Als je baby de leeftijd of het stadium heeft waarop hij klaar is om te eten met bestek, hebben we een aantal geweldige opties voor besteksets die helpen bij het zelf voeden van baby's tot 1 jaar

Het is een gedenkwaardige mijlpaal om te zien hoe je kind voor het eerst zichzelf te eten geeft. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste baby- of peuter bestekset kiest om te helpen bij het zelf eten.

Het is een belangrijke fase in hun ontwikkeling: door bestek vast te houden en te gebruiken, kunnen baby's en peuters hun tanggreep ontwikkelen - een essentiële vaardigheid om op school een potlood vast te houden en te schrijven.

Hoe introduceer ik de doddl baby lepel?

Welke speen reis je ook hebt besloten met je baby, het introduceren van doddl babybestek is eenvoudig en is ontworpen om baby's aan te moedigen om veilig bestek te ontdekken tijdens de maaltijden.

Om de lepel te introduceren, plaatst u deze gewoon op het blad of de tafel naast hun eten en laat u ze dat doen.

Laat ze de lepel naar hun mond brengen - aan welke kant dan ook! – tijdens elke maaltijd en hen vertrouwd te maken met bestek naast hun eten. Begin met het laden van de lepel en plaats deze binnen handbereik van hen. Onthoud dat het een geheel nieuwe vaardigheid is, dus je moet misschien wat geduld hebben, maar langzaamaan zullen ze het eten naar hun mond brengen.

Het is handig als je ook met ze eet - baby's kopiëren graag! Na verloop van tijd kun je hun handen helpen om zelf voedsel te scheppen, zodat ze de beweging van kom naar mond begrijpen.

Hoe introduceer ik de doddl babyvork?

U kunt de vork invoeren op hetzelfde moment dat u de lepel invoert; het is volkomen veilig voor je baby. Op dezelfde manier als de doddl-baby lepel, leg je de doddl-baby vork eenvoudig naast het eten op het bord of dienblad van je baby en laat je ze het oppakken en verkennen. Je kunt proberen een klein stukje zacht voedsel te steken en ze aan te moedigen het naar hun mond te brengen. Als ze dit eenmaal onder de knie hebben, kun je ze aanmoedigen om zelf de vork in het eten te dopen. Langzaam zie je hun controle verbeteren, en laat ze in dit stadium kiezen of ze hun handen of bestek gebruiken, ze hebben de tijd nodig om het eten op veel verschillende manieren te verkennen.

Probeer bij elke maaltijd altijd zowel de lepel als de vork neer te leggen (een gebruiksvoorwerp aan weerszijden van hun bord). Dit geeft hen de mogelijkheid om te verkennen met een gebruiksvoorwerp in elke hand, zodat ze beide kanten van hun hersenen kunnen werken - wat uiteindelijk is wat we willen aanmoedigen.


Deze site gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.